Stoelmassage

Stoelmassage Kokopilau, Bemmel, Nijmegen-Noord, voorheen Oosterhout GldWat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een prima manier om stress en werkgerelateerde klachten te verlichten én te voorkomen. Maar ook zonder klachten een weldaad, even voor de ontspanning alleen! Door middel van diverse technieken worden rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen los gemasseerd.

 

Waarom?

In 15-20 minuten worden diverse klachten onder handen genomen. Door de korte behandeltijd én het feit dat deze massage over de kleren heen gegeven wordt, kan een stoelmassage prima ‘tussen de bedrijven door’. Deze massage is hierdoor laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op de werkplek, tijdens een beurs óf evenement aan te bieden of te ondergaan.

Na de stoelmassage voelt u zich weer ontspannen en fit. Pijnklachten nemen af. Er is een betere concentratie en de alertheid neemt toe. Dit zijn slechts enkele van de bewezen positieve effecten van een stoelmassage. Uit diverse studies blijkt dat massage op het werk het verzuim terugdringt en de medewerkers gezond houdt. Regelmaat in de massages versterkt het resultaat.

Werkwijze?

U kunt deze massage zowel in de praktijk in Bemmel als in Nijmegen noord, voorheen Oosterhout gld, áls op uw eigen locatie ondergaan! Deze massage maakt het u erg makkelijk; het enige wat u hoeft te doen is plaatsnemen op de speciaal daarvoor ontworpen stoel. Vervolgens zal ik de rug, schouders, armen, hoofd en nek behandelen.

Nog even..

Uit ervaring weten wij inmiddels dat de meeste mensen het toch erg prettig vinden wanneer er met olie direct op de huid wordt gewerkt. Dit kan ook, wij laten u de keuze!

Bent u een werkgever? Stoelmassages zijn, mits u aan bepaalde voorwaarden voldoet, fiscaal aftrekbaar.