Annika

Mijn naam is Annika Rutjes. Sinds 2002 woon ik, samen met mijn gezin, in Bemmel. Vanaf 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Waarom Kokopilau? Ikzelf ben iemand die ‘veel in het hoofd zit’, zoals men dat dan noemt. Ik merkte dat ik af en toe over mijn eigen benen struikelde, omdat ik deze gewoonweg vergat. Door schade en schande ontdekte ik dat lichaam en geest niet los van elkaar te zien zijn. Hierdoor weet ik dan ook hoe belangrijk het is soms weer even “terug naar Start” te gaan en weer de connectie te maken met je lijf. Waar komt die hoofdpijn vandaan, waarom heb ik zo’n zere nek en schouders… 

Kokopilau is inmiddels echt “mijn ding” geworden. Ik blijf in beweging, blijf me verdiepen en bijscholen. 

Wie of wat ís in hemelsnaam Kokopilau? Ik hoor het u denken…

Kokopilau (Kokopelli) is een legende; een god van de Indianen. Kokopilau brengt al fluitend plezier en voorspoed, maar voorál een goede gezondheid. En als ik daar dan ook maar een kleine bijdrage aan kan en mag leveren…

Kokopilau is een praktijk voor massage- en sporttherapie. Ook voor voetreflextherapie en medical tapen. De praktijk is gevestigd in Bemmel.

Inmiddels heeft Kokopilau een naam opgebouwd en staat de praktijk bekend om de persoonlijke aanpak en benadering waarbij u centraal staat. Waar geluisterd wordt naar u en uw wensen en eventuele klachten.

Heeft u nog vragen of wilt u verdere informatie, dan kunt u mij op verschillende manieren bereiken; Via het contactformulier, telefonisch, via what’s app of sms, mail mag ook. Helaas ben ik telefonisch niet altijd even goed te bereiken; als ik aan het werk ben kan ik de telefoon niet beantwoorden. u kunt dan de voicemail inspreken; ik zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.