Cadeaubon

Een speciaal cadeau in de vorm van een cadeaubon?

Bent u op zoek naar een ontspannen cadeau? Is je partner jarig en ben je op zoek naar iets “unieks”? Is het moederdag of is een medewerker al 10 jaar bij de zaak? Een leuk ideetje; een sportmassage, zwangerschapsmassage voetreflexmassage of een stoelmassage als cadeau in de vorm van een cadeaubon!

Dus bent u op zoek naar een origineel en/of waardevol relatiegeschenk of wilt u een dierbare “gewoon” eens even heerlijk verrassen?

cadeaubon 35 euro specimen
Wat de aanleiding ook is, iedereen verdient iets moois en bijzonders!

Cadeaubon Kokopilau

Kokopilau massage- en sporttherapie en medical tapen biedt u de mogelijkheid om hen te verrassen met een bijzondere attentie door middel van een cadeaubon. Deze kan geheel naar wens worden ingeleverd. Deze hoeft ook niet persé in één keer te worden besteed. Kiest u voor een ontspanningsmassage? Of misschien wilt u de bindweefselmassage of de hotstone massage wel eens proberen! Ook kunt u deze inwisselen voor de stoelmassage, sportmassage, cupping of zelfs voor medical tapen. De cadeaubon is voor elk bedrag verkrijgbaar en wordt op een bijzondere manier verpakt.

Dus… Wordt het de Chinese Hoofd-, Nek en Schoudermassage? Een zwangerschapsmassage, de stoelmassage, een hotstonemassage of toch de wellnessmassage? Misschien wel voor het medical tapen?

Kent u trouwens het bestaan van de duo behandeling? Ook dat is een erg leuke verrassing, en u kunt zelf heerlijk meekomen!

De cadeaubon kan persoonlijk, via mail of telefoon worden aangevraagd. Deze kunt u komen halen óf ik stuur de bon in een blanco envelop naar u toe. (Hiervoor vraag ik een vergoeding van de op dat moment geldende tarieven voor t versturen van brieven). Hierdoor blijft het een verrassing en kunt u de bon geven wanneer het ú uitkomt!